Om oss

Bedriftens historikk

I 2020 ble GA Meknett AS grunnlagt som et resultat av en sammenslåing mellom to velrenommerte selskaper, Meknett AS (grunnlagt i 2005) og Gassarmatur AS (grunnlagt i 1987). Meknett AS hadde etablert seg som en betydelig aktør i leverandørmarkedet for mekanisk industri helt fra begynnelsen og hadde over tid opparbeidet en imponerende portefølje av pålitelige leverandører og kunder som opererte innen et bredt spekter av den norske industrien.

På den andre siden hadde Gassarmatur AS sitt opphav i Norgas, som hadde spilt en betydelig rolle i gassbransjen siden 1906. Den lange og rike historien til Gassarmatur AS bidro til å berike GA Meknett med dyptgående erfaring og ekspertise innen gassrelaterte løsninger.

GA Meknett AS har sin produksjon på Hagan i Nittedal og opererer med et salgskontor i Lillehammer, Dokka og Knivsta (i Sverige). Denne strategiske tilstedeværelsen gir oss muligheten til å betjene kundene over et bredt geografisk område, samtidig som vi drar nytte av vår samlede kompetanse og erfaring for å levere førsteklasses mekaniske og gassrelaterte tjenester til industrien i Norge. Sammenslåingen av disse to selskapene har skapt en enda sterkere enhet som er godt posisjonert for å møte utfordringene og mulighetene som industri- og energisektoren gir.

Bedriftens forretningsidé

Utvikling og produksjon av utstyr og tekniske løsninger for gassindustrien samt formidling av mekaniske tjenester til industrien for øvrig

Viktige produkter og tjenester

Vi har flere store satsningsområder:

 • Brenselcelle: GA-Meknetts brenselceller kan anvendes som nødstrømkilder for kritiske eller sensitive applikasjoner ved strømbrudd i det vanlige nettet.
 • Fiskeoppdrett: Skreddersydde doseringsskap som sikrer oksygenering av vann for å oppnå optimalt miljø for oppdrettsfisk.
 • Gassutstyr: Vi er en totalleverandør av produkter og tjenester innenfor høytrykks gassprodukter til offshore-, maritim- og landbasert industri.
 • Industri: Med sterke produsenter i ryggen, formidler og bidrar vi med gode løsninger til norsk industri.
 • Kjøkkenventilasjon: Ventilasjonshetter er spesialiserte enheter designet for å effektivt avføre damp, røyk, lukt og fett som genereres under en rekke kulinariske aktiviteter i profesjonelle kjøkken. Disse hettene er skreddersydd for å møte behovene til kokker og kjøkkenpersonell som arbeider med ulike matlagingsteknikker over komfyrer, platetopper, frityrgryter, kombikomfyrer og til og med oppvaskmaskiner.
 • Roboter: Samarbeidende roboter, eller cobots (co-operating robots), er små fleksible roboter som kan automatisere alt fra helt enkle oppgaver til mer komplekse arbeidsoppgaver.

Et stort og betydelig sortiment av kvalitetsprodukter innen fresing, dreiing, sveising og rørbøying. Kjøkkenhetter for storkjøkken med UV-lys og brannslukkingssystem. Rundt 5000 egenproduserte produkter til gassbransjen fordelt på fire produktgrupper:

 • Regulatorer
 • HT-slanger og fylleenheter
 • Pigtails og manifolder
 • Doseringsskap for fiskeoppdrettsbransjen

Vi tilbyr også service og reparasjoner på solgte produkter. I fabrikken på Hagan kan vi også ta på oss monteringsoppdrag. Tjenester innen konstruksjon og tegningsarbeid kan også tilbys. I tillegg til våre produkter til et stort marked innen industri- og gassamarkedet tilbyr vi våre kunder opplæring/kursing innenfor vårt fagområde og våre produkter.

Lærlinger

Gassarmatur har samarbeidet med Strømmen VGS gjennom en årrekke og har jevnlig hatt elever utplassert i arbeidsuker o.l. Vi er en godkjent lærlingbedrift for hele 4 fagområder:

 • CNC-maskinering
 • Industrimekaniker
 • Industrimontør
 • Sveiser

Vi har for øyeblikket 1 lærling hos oss.
Ta kontakt med Simen Kinn på telefon 454 26 503 hvis du ønsker mer informasjon.

Kunder

Våre produkter leveres til store internasjonale kunder som Agility fuel solution Norway AS, Kongsberg Automotive AS, Poweron as, Linde PLC og Nippon Gases.
Gjennom produktutvikling ønsker vi å utvikle nye produkter og tjenester mot nåværende og nye markeder.